Loading...

Hotel Delfin, BijelaU Bokokotorskom zalivu u poznatom turističkom naselju Bijela nalazi se hotel "Delfin". Hotel je sa tri zvezdice, lociran uz samu morsku obalu. Hotel je u celini adaptiran. Po svojim sadržajima [učionice, biblioteka, sportske sale, tereni za male sportove] ispunjava sve uslove za aktivan odmor.

Pored navedenihi sadržaja hotel je klimatizovan i ima sopstvenu plažu.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

2 коментара:

  1. Juce sam se vratila sa ljetovanja u istoimenom hotelu,Delfin u Bijeloj... Za sami hotel mogu da kazem sve najbolje-sobe su klimatizovane sa pogledom na more,kupatilo je odvojeno od toaleta, topla voda cijeli dan, sobarice dolaze svako jutro... Ma nema zamjerke! Restoran prostran, svedski sto sa raznovrsnom, ukusnom i svjeze napravljenom hranom, konobari usluzni-sve je na nivou... Plaza na dohvat ruke-lezaljke,suncobrani,plazni bar,more cisto kao suza,ko voli da skace ima i za to mjesta-nema prevelike guzve kao u pojedinim primorskim gradovima... Ma sve je super! Pozdravljam cijelo osoblje hotela i nadam se da cemo se opet vidjeti... Puno toplih pozdrava iz Podgorice!
    Milana Brajovic

    ОдговориИзбриши
  2. Juce sam se vratila sa ljetovanja u istoimenom hotelu,Delfin u Bijeloj... Za sami hotel mogu da kazem sve najbolje-sobe su klimatizovane sa pogledom na more,kupatilo je odvojeno od toaleta, topla voda cijeli dan, sobarice dolaze svako jutro... Ma nema zamjerke! Restoran prostran, svedski sto sa raznovrsnom, ukusnom i svjeze napravljenom hranom, konobari usluzni-sve je na nivou... Plaza na dohvat ruke-lezaljke,suncobrani,plazni bar,more cisto kao suza,ko voli da skace ima i za to mjesta-nema prevelike guzve kao u pojedinim primorskim gradovima... Ma sve je super! Pozdravljam cijelo osoblje hotela i nadam se da cemo se opet vidjeti... Puno toplih pozdrava iz Podgorice!
    Milana Brajovic

    ОдговориИзбриши

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz