Apartman hotel Galija, Herceg NoviApartmani Galija se nalaze u Herceg-Novom, gradu na ulazu u jedan od najljepših zaliva na mediteranu, zalivu Boke-kotorske, na dvadesetak kilometara od dva aerodroma, Dubrovnik i Tivat, Grad je osnovan davne 1382.g. o čemu svjedoče brojni kulturno-istorijski spomenici, naročito u ''Starom gradu''.

Herceg Novi je poznat po zelenilu, karnevalu mimoze, predivnoj obali i klimi sa preko 260 sunčanih dana u godini. Apartmani Galija pripadaju ekskluzivnom dijelu hercegnovske obale, Savini. Od prirodne pješčane plaže dijeli je samo, nekoliko metara široko, gradsko Šetalište.

Njeni vlasnici, familija Perišić, začetnici su privatnog hotelijerstva na čitavoj hercegnovskoj obali. Apartmani Galija raspolažu sa dvadesetak izvanrednih ležajeva u sobama i apartmanima, sve klimatizovano. Galija je posebno prepoznatljiva po svojoj Taverni, gdje su mnoge poznate ličnosti provodile divne trenutke, uživajući u gostoprimstvu, primorskim specijalitetima i vrhunskoj muzici.

Poznato je da je morska voda na Savini kristalno bistra. Plaža Galije je, takođe, besprekorno čista, a opremljena je sa svim neophodnim plažnim rekvizitima. Na poseban zahtjev gostiju organizujemo dnevne izlete čamcem po zalivu.

Ponuda
- Locirana na samoj pješčanoj plaži,
- Brzi check-out,
- Restoran,
- Taverna & Caffe,
- Sva plažna oprema na raspolaganju,
- Škola ronjenja,
- Izleti po Bokokotorskom zalivu,
- Rent-a-car,
- Obezbjeđujemo transfer do aerodroma.

Apartmani/Sobe:
- 1 apartman i 6 soba,
- Klimatizovano,
- Kupatilo u sobama,
- Balkon sa pogledom na more,
- TV sa daljinskim,
- Mini bar,
- Opremljena kuhinja, u apartmanima,
- Mogućnost korišćenja fax mašine.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz